Kunst- og kulturlotteri 2023

På skolene Scanaid drifter i Gambia har vi vektlagt fysisk aktivitet. Vi har opp gjennom årene fostret mange gode friidrettsutøvere og fotballspillere. Skolelagene våre har gjennom mange år hevdet seg godt i fotball. Det toppet seg i fjor med seier i skolemesterskapet for U15 jenter. De deltok i desember 2022 i det vestafrikanske mesterskapet i Kapp Verde, hvor de vant sin klasse. Gro Rundbråten, styremedlem i ScanAid, foreslo for styret å gi laget mulighet til å delta i Norway Cup 2023. Styret har derfor drøftet dette med administrasjonen i Norway Cup ved Toril Kristoffersen, og kommet til enighet om en gunstig avtale for deltakelse av dette gambiske jentelaget. Det var starten på prosjektet.

ScanAid har nå etablert et samarbeid med Vikersund IF Fotball. Deres jenter 15 lag skal være vertskap for det gambiske laget en uke før Norway Cup starter, slik at de gambiske jentene kan knytte vennskap og spille treningskamp.

Arbeidet med å finansiere prosjektet er i gang, og årets kunst og kulturlotteri er et ledd i dette. Alle gevinstene er gitt gratis til formålet. ScanAid takker alle bidragsytere!! De vil bli presentert på facebooksiden til ScanAid etter hvert.

Se hele gevinstlisten her kunstOGkulturlotteri2023.pdf

lotteri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *